Niikku Oy

Niikku Oy syntyi syksyllä 2007 eläinlääkäriklinikoiden haavasuojapuvun tarpeen pohjalta.

Todettiin, että muovinen kaulurimalli ei sovi kaikille lemmikeille. Kahvipöytäkeskustelun pohjalta aloimme ideoida tuotetta, joka olisi lemmikille anatomisesti miellyttäväksi muotoiltu ja suojaisi leikkaushaavaa. Perustajatiimi koostuu tuotesuunnittelijasta ja –toteuttajasta, markkinoinnin opettajasta ja pieneläintenhoitajasta.

Tiimimme käyttää uusien hoitotuotteiden testaamisessa eläinlääkäriklinikoita, jotka ovat erikoistuneet pieneläinten hoitotyöhön. Tuotekehitystyössämme on ensisijaisen tärkeää, että tuotteet on testattu asiakkailla monipuolisesti. Asiakaspalautteen analysointi ja hyödyntäminen on tuotekehittelymme avainasia.

Antaessaan palautetta asiakkaat kertoivat myös muunlaisista lemmikkieläintensä tarpeista. Palautteista inspiroituneina kehitimme tuotesarjoja muistakin lemmikkieläintuotteista. Tarpeeseen syntyi myös string-mallinen juoksusuoja, jotka ensimmäisellä lanseerauskerralla myytiin loppuun! Asiakkaat antoivat palautteessaan mitä mielenkiintoisempia käyttötapoja tuotteelle! Esim. sievää, keveää tuotetta käytettiin uroskoiran kivestenkannattimena juoksulenkeillä. Iloa asiaan lisäsi tietysti pääkalloaiheinen kangas! Eräs asiakas suositteli tuotetta uroskoiran kastrointi leikkaushaavan suojaksi.

Koirien ulkoiluloimissa käytämme laadukkaita materiaaleja ja kiinnittimiä. Tuotetestauksen jälkeen testaajien naapuruston lemmikkien omistajat halusivat ostaa tuotteitamme, koska ne olivat niin ’söpöjä ja tyylikkäitä’. Villakankaiset loimet tehdään kankaista, joissa on n. 80% villaa, siksi ne toimivat niin kylmällä kuin kosteallakin säällä. Villan kosteudenimukyky on erittäin hyvä, materiaali pitää lemmikkisi lämpimänä, imee kosteutta ja ei hiosta kuten halvat tekokuituvalmisteet.

Kannattaa seurata nettisivujemme tuotetarjontaa ja antaa palautetta. Luemme kaikki palautteet. Palautteen avulla kehittelemme uusia lemmikkieläin tuotteita, jotta sinun lemmikilläsi olisi mahdollisimman mukavat oltavat.

Pyrimme täydentämään tuotemallistoamme sesongeittain. Lisäksi palveluihimme kuuluu lemmikkieläintuotteiden mittatilaustyöt.

Kerro rohkeasti, mitä sinä tarvitset lemmikillesi, me yhdessä otamme vastaan haastavatkin tilaustyöt!

Onnea ja iloista elämää lemmikkisi kanssa!

Niikun väki